255.600 gæster på en dag!

shutterstock_189740333

Hovedpinetabletterne bruser i glassene, skihopperne flyver i Garmisch Partenkirchen, og statsministeren taler til nationen. Det er 1. januar og udover faste begivenheder som skihop, nytårstale og hovedpine, er årets første dag for en stor del af danskerne også ensbetydende med noget andet: Burgere
 
København, den 1. januar 2015 – For hver 20. af os er burgere, pommes frites og milkshakes fra McDonald’s en fast tradition den 1. januar. På årets første dag i 2014 tog 255.600 gæster en tur forbi McDonald’s, og igen i år forventer restaurantkæden, at 1. januar giver ekstra travlhed overalt i landet.
  
”Vi kan se fra tidligere år, at vi på landsplan typisk tager imod dobbelt så mange gæster den dag – og der er fuldt tryk på hele dagen. Men selvom medarbejderne løber stærkt, er det en sjov dag at være på arbejde. Vi er stolte over at være samlingspunkt og en del af danskernes nytårstradition,” siger Pia Tobberup, Pressechef i McDonald’s Danmark.
  
Selvom 1. januar er en særlig dag for både gæsterne og restauranten, er det stadig de mest velkendte ”modeller”, der serveres flest af, når trykket stiger, og travlheden topper.
  
”Vores gæster holder sig til klassikerne. Vi sælger absolut flest Cheeseburgere. Men også Big Tasty Bacon og klassikeren Big Mac er populære 1. januar,” siger Pia Tobberup.
  
Fakta
De største sællerter hos McDonald’s nytårsdag:
 
Burgere:

  1.    Cheeseburger
  2.    Big Tasty Bacon
  3.    Big Mac

Drikkevarer:

  1.     Cola
  2.     Jordbær Milkshake
  3.     Coke Cero
To top