Bliv masterfranchisetager for ActionCOACH

logo_squarre

I ethvert menneske er der en vished – enten er du den slags menneske, der helst vil være ansat i jobbet, eller også er du et menneske, der vil være selvstændig og have fuld kontrol. Den vished kan du undertrygge i en periode, og mange mennesker har arbejdet for andre hele deres liv og har undertrygt deres inderste iværksætter.

Men uanset hvad, hvis der er en entreprenør inderst inde – en forretningsperson –  som venter på at komme frit frem, vil du først blive virkelig tilfreds, når du slipper den person fri. ActionCoach handler om entreprenørånd og om de personer, der tør tage hånd om deres eget liv som  deres egen arbejdsgiver og som kommitter sig til deres egen forretning, familie og livsmål.

ActionCOACH  er en måde at hjælpe dig til at udforske dine selvstændigheds drømme.  Vi vil vise dig hvordan du kan bygge en storartet virksomhed og fuldende din liv ved at arbejde med egenskaber, du allerede besidder, når du kombinerer dem med overraskende simple men overordentlig kraftfulde  værktøjer til forretningsvækst vækst , som har hjulpet tusinder af virksomhedsejere i hele verden.

At være ActionCOACH handler meget om din frihed til at være din egen herre som det handler om at hjælpe andre med at finde deres egen entreprenør og få personlig og forretningsmæssig succes. Du kommer til at arbejde med selvstændige forretningsfolk som også kender følelsen af at være herre over eget liv, egne finanser og egne muligheder. Det er simpelthen det ActionCOACH drejer sig om.

Når du har taget skridte og er blevet ActionCOACH, er der ingen vej tilbage. Når du en gang har taget beslutningen om at blive selvstændig, vil du finde ud af, hvor meget livet har at byde på.

 
To top