Bliv Secret Service masterfranchisetager!

Reisswolf4

Du kan nu blive franchisepartner med et af Europas stærkeste brands. REISSWOLF ønsker lige nu at etablere sig i Danmark og søger en masterfranchisetager eller alternativt  enkelte franchisetagere til at varetage REISSWOLF services her.

I dag har sikker behandling af data og skriftlig information høj prioritet i virksomhederne.  Behovet for sikker behandling af data er konstant stigende som følge af øgede lovgivningskrav og en forøgelse af professionelt tyveri og misbrug af data.

Hvad enten der er tale om papir arkivering, papir destruktion eller data arkivering og data destruktion kræver opretholdelse af data sikkerhed en betragtelig  organisatorisk indsats, hvorimod den økonomiske effektivitet af et arkiv ofte tabes på gulvet. Det har REISSWOLF ændret på.

REISSWOLF´s kunder får opfyldt alle krav til et moderne arkiverings system og til moderne  data destruktion med den højeste grad af sikkerhed, en betydelig fleksibilitet og top moderne teknologi  i samklang med absolut højeste  økonomiske effektivitet. Arkivplads er udnyttet effektivt, personale, forsikring, brandsikring , sikring og operationel omkostninger  er maksimalt reducerede. 

REISSWOLF tager vare på behandling af arkivering og destruktion af data og kunderne kan fokusere på deres virksomhed.

Arkiverings- og destruktionsløsninger har udviklet REISSWOLF til at blive en af de mest efterspurgte  leverandører af service med arkiveringssystemer og destruktion af data.

Hvis du er interesseret i at blive REISSWOLF partner og høre mere om vores virksomhed, vil vi med glæde forsyne dig med al relevant  information.

To top