BoConcept ekspanderer!

31900_50016

Vi hjælper BoConcept med rekruttering af franchisetagere  i Europa

BoConcept, der er repræsenteret i 65 lande, søger Multi-Unit franchisepartnere i hele verdenen, som har de rette kompetencer og den finansielle styrke til at investere i flere butikker inden for et nærmere defineret geografisk område. Sammen med BoConcept har vi øget fokus på Multi-Unit, fordi erfaringen viser at Multi-Unit franchisetagere har en langt bedre indtjening og performance end enkeltstående franchisetagere. Dette giver positiv synergi for både franchisetager og franchisegiver.

ChainIndex hjælper BoConcept med denne proces, ikke bare i Danmark, men også i Itaien, Frankrige, Tyskland og Schweitz, igennem vores internationale netværk Franchise Pool International.

Danmark er, som hjemland for BoConcept og et af deres vigtigste markeder, ingen undtagelse. BoConcept har på nuværende tidspunkt 2 butikker i Københavnsområdet og 1 butik i Aarhus, og søger nu en franchisepartner til at overtage den nuværende forretning i Århus og åbne yderligere 2-3 butikker indenfor en kortere årrække, indtil BoConcept har udnyttet det potentiale, der ligger i markedet. Vi søger derfor efter den rette franchisepartner til Danmark, som har et ønske om at åbne flere butikker og er i stand til at videreføre og videreudvikle de nuværende aktiviteter. En super spændende mulighed!

To top