Burger King har sat turbo på sin vækst i Danmark

2015-09-18_12-49-30

Sidste år overtog den norske koncern King Food syv af i alt 24 Burger King-restauranter herhjemme og har nu åbnet en ottende forretning i Viborg. I de kommende måneder slår i de kommende måneder slår King Food dørene op til nye restauranter i Brøndby og Haverslev.
 
Samtidig har King Food udset sig adskillige danske byer med plads til Burger King-restauranter i 2016, fortæller marketing- og kommunikationsdirektør Ole Erik Samseth til Berliingske Tidende, men han kan endnu ikke kan løfte sløret for, hvilke byer der er tale om.
  
King Food er ejet af den norske restaurantkoncern UMOE Restaurant Group, der har masterfranchiserettigheden til at drive Burger King i Danmark, Norge og Sverige. UMOE Restaurant Group har desuden lokale franchiserettigheder til store mærker som Starbucks og TGI Fridays og ejer en portefølje af norske brands, deriblandt Norges største pizzakæde Peppes Pizza.
 
Burger King blev grundlagt i 1954 og er den næststørste fastfoodkæde i verden med flere end 12.600 restauranter på verdensplan og flere end 11 mio. gæster dagligt i 83 lande.
Kilde: JP Finans
 

To top