​Carrefour kommer til Danmark.

skaermbillede_2021-05-11_kl

Et mestertræk af COOP. Et samarbejde med Verdens næstestørste dagligvarekæde. Kun amerikanske Walmart er større end den franske kæmpe.

Det betyder at COOP i Skandinavien får adgang til Carrefours private labels indenfor for food og nonfood og det giver endnu større fordele med indkøbsvolumen og det er noget som kan styrke bundlinjen hos COOP. Det kan vi som forbrugere glæde os til.

Men det er langt mere end bare indkøbsfordele. Det kan blive en opgradering af dansk madkultur når vi får mulighed for at få Carrefours franske, italienske og spanske specialiteter på hylderne når vi køber ind. 

Det er store nyheder. Det viser at når dagligvarekæder kommer fra udlandet behøver det  ikke kun at være Lidl eller Aldi. 

At besøge Carrefour i Italien eller Frankrig har altid været en god oplevelse. Nu glæder jeg mig over at nu bliver det en del af hverdagen. Derfor venter jeg spændt på hvornår Carrefour-navnet dukker op. ‘

Spørgsmålet er om det kan være værd at overveje om der skal stå Carrefour på danske facader og ikke de kendte COOP-navne. Kilde: TV2News

To top