Få kebab til din konfirmations-fest

happy_kebab-franchise

Er du også bidt af en gal kebab? Så var det måske en mulighed at få en af Happy Kebabs mobile kebab-bikse forbi til din fest, når den store konfirmationssæson bliver skudt i gang om en måneds tid.
 
Happy Kebab og deres nuttede food-trucks er med et lille års tid på bagen lige så stille ved at blive et normalt syn i Københavns gader. Men faktisk har det succesfulde koncept nu også gjort det muligt, at du kan få leveret en food-truck med kok lige til døren, så natmaden til din fest bliver en sikker succes.
 
Og til dem, der har været langsomt ude med madbestilling, er der godt nyt. Det er nemlig stadig muligt at få en vogn ud til sin fest.  
 
– Selvom vi er ved at være tæt på, kan man stadig godt nå at booke en food-truck hos os. Vi er rimeligt fleksible, man kan bare ringe, så finder vi ud af noget, siger Michael Kjeldsmark fra Happy Kebab, og fortæller, at firmaet har haft kebab-biler så langt væk som Fakse og Nyborg til festlige lejligheder.
 
Og ikke nok med at Happy Kebab leverer frisk og velsmagende mad. På kædens facebook-side kan man nemlig for tiden se et videoklip, hvor en af salgsvognene bliver omdannet til Harlem Shake-fest.
 
Så er der vist garanti for at få gadens cooleste konfirmationsfest!
  
Se Happy Kebab danse Harlem Shake: http://www.youtube.com/watch?v=e1RwEABWm2Q&feature=youtu.be

Se mere om booking af food truck: http://www.happykebab.dk/index.php/pages/book-en-bil

To top