Fra jern og stål til selvstændig med chokolade og is.

skaermbillede_2019-10-30_kl

Første jyske Kjærstrup-franchise i Ringkøbing
I Pinsen i år slog Gert Jensen dørene op til den første jyske Kjærstrup franchisebutik i Ringkøbing. Gert har ellers tidligere mest solgt jern og stål, men med Kjærstrup Chokolade har han fundet det franchise, der kunne indfri hans drømme om et arbejdsliv som selvstændig.
 
52-årige Gert Jensen har arbejdet som sælger hos Sanistål og været ejerrådgiver hos Dancenter i Søndervig, men han har længe gået med en selvstændig i maven. Derfor har han løbende fulgt med på FranchiseHub og undersøgt de forskellige koncepter, der er dukket op.
 
Og så en dag var der et bornholmsk koncept, der fangede Gerts opmærksomhed. Nemlig familieejede Kjærstrup, der har 20 års erfaring med kvalitetschokolade og is. Kjærstrup er bl.a. kendt for deres flødebollesoftice, som findes i flere varianter og består af en stor håndlavet flødebolle med softice og hjemmelavet topping ovenpå.
 
”Hos Kjærstrup finder man kvalitet, arbejdsglæde og ikke mindst glade kunder. Jeg havde selvfølgelig selv, sammen med min familie, smagt på både chokolade og is, inden jeg tog min beslutning, og den oplevelse ville jeg gerne dele med lokale og turister i Ringkøbing,” fortæller Gert.
 
Lørdag den 8. juni i år kunne Gert så slå dørene op til den første jyske Kjærstrup-butik i Ringkøbing, og på de første tre dage blev mere end 1200 flødeboller revet væk. Gert var overvældet over modtagelsen og ikke mindst imponeret over sit helt nye personale, der havde knoklet i åbningsweekenden.
 
Netop butikkens beliggenhed på Havnepladsen i Ringkøbing var afgørende for Gert og Kjærstrup. Den minder nemlig i høj grad om de placeringer, Kjærstrup har valgt til deres butikker på Bornholm.
 
Ejer af Kjærstrup, Peter Bræstrup, uddyber: ”Tre af vores i alt fire butikker på Bornholm ligger ligesom butikken i Ringkøbing tæt ved vand, lystbådehavn og summende sommerliv. Derfor synes vi også, det var helt oplagt, da Gert kontaktede os og foreslog butikken på Havnepladsen.”
 
Kjærstrup i Ringkøbing tilbyder en kombination af fyldte chokolader, flødeboller, gaver til enhver lejlighed, en overdådig isbar samt varme og kolde drikke, der kan nydes i butikken.
 
Men udover produkterne og beliggenheden var der også et andet vigtigt aspekt, der gjorde sig gældende, da Gert valgte netop Kjærstrups koncept:
 
”Jeg kan godt lide, at Kjærstrup er en familieejet virksomhed, som går op i, at medarbejderne trives og at kunderne får den bedste service. Familietanken skinner også igennem i den måde, Kjærstrup hjælper én under opstarten af butikken,” fortæller Gert.
 
På det private plan er Gert gift med Trine og far til Mille, Peter og Thomas på 18, 20 og 22 år. Familien er en stor og vigtig del af Gerts nye arbejdsliv som selvstændig, og den yngste datter Mille arbejder i butikken. På samme måde som det gør sig gældende på Bornholm, hvor hele familien også er engageret i Kjærstrup.
 
Peter Bræstrup er meget begejstret for det nye samarbejde med Gert, der passer lige ind i Familien Kjærstrup. Han uddyber:
 
”Vi leder efter franchisepartnere, der ser sig selv som mere end netop det. Folk som har lyst til at blive en del af Familien Kjærstrup og som vil være med til at udvikle virksomheden. Og her har vi fundet den helt rette mand i Gert.”
 
Udover franchisebutikken i Ringkøbing har Kjærstrup to andre franchises. En butik i shoppingcenteret Fields i København og en mobil butik med base i Slagelse.
 
Kjærstrup er stadig på udkig efter franchisepartnere, der har mod på at åbne flere Kjærstrup-butikker rundt omkring i landet.

To top