Franchisetager med forrygende succes

erling-gassdal-job-team-herning-franchise

Efter bare to års koncentreret arbejde som franchisetager i Job Team har Erling Gaasdal i Herning opnået store resultater. Erling Gaasdal har nu en indtjening, der siger spar to til den løn han fik, før en fyringsrunde i Vestas betød, at han efter 22 år som værkfører og teamleder måtte finde på noget andet. 
 
“Da det at blive selvstændig altid  har ligget og rumsteret i baghovedet, men aldrig er blev til noget, måske mest fordi jeg havde et rigtig godt og ansvarsfuldt job”, siger Erling Gaasdal og fortsætter, ”så blev opsigelsen chancen for at få drømmen til at gå i opfyldelse oven i købet på området med jobformidling, som altid har interesseret mig.”
 
“Jeg var klar over, at franchising var en rimelig fornuftig måde at komme i gang på, og ved at søge på ordet fandt jeg, at Job Team søgte franchisetagere, fortæller” Erling Gaasdal. “Efter at have sat mig ind i sagerne og haft telefonsamtaler og de nødvendige møder, indgik vi en franchiseaftale.
 
Erling Gaasdal har ikke fortrudt, men det første år var hårdt, fortæller han, for at skabe en omsætning fra scratch gøres ikke fra dag et. Men efter det første år begyndte det at gå stærkt, og i dag har Erling Gaasdal en solid og voksende forretning med et økonomisk udkomme, som mange vil misunde ham.

To top