HTH lancerer nyt site med brugeren i fokus

HTH(5)

HTH lancerede d. 25. oktober 2011 nyt website (www.hth.dk), hvor der er særlig fokus på brugerne. Det er HTH’s ambition at præsentere et website, der tilgodeser brugerne og har fokus på usability. HTH’s nye website er derfor intuitivt opbygget for at gøre navigation på siden let og effektivt, så brugerne let og hurtigt kan finde de oplysninger, de søger. Kundens muligheder for at købe køkken, bad eller garderobe bliver præsenteret på en overskuelig og informativ måde, der gør det let at navigere rundt på siden og finde oplysninger om HTH’s forskellige produkter. Som noget nyt tilbyder HTH en ‘auktionsfunktion’ på udstillingsmodeller, så man har mulighed for at købe forskellige udstillingsmodeller til meget nedsatte priser.

 

Auktionen fungerer ved, at man har mulighed for at give et bud på en given udstillingsmodel ved at klikke på linket GIV ET BUD, og dernæst indtaster man sit bud samt sine kontaktoplysninger og trykker SEND. Man modtager herefter et godkendelseslink, og efter godkendelse vises ens bud på skærmen. Er man ved auktionens slutning den, der har givet det højeste bud, bliver man kontaktet af butikken med info omkring afhentning, betaling med mere. 

 

På HTH’s nye site kan man desuden bruge forskellige værktøjer som f.eks. tegneprogram eller ‘køkkenkonfigurator’, der i 3D præsenterer nogle af HTH’s produkter.

To top