INVITATION til international vækst og ekspansion

Det er med stor glæde vi i FranchiseHub nu kan invitere til det 12. Global Franchise Forum i Lissabon.

Denne eksklusive begivenhed er designet til ambitiøse iværksættere og franchisegivere, der ønsker at udvide deres brands internationale gennemslagskraft og muligheder og ikke mindst få erfaring og viden om andres udfordringer og successer.

Her er masser af muligheder for at eksponere dit brand for internationale brokere og aktører – få erfaring og inspiration fra andre brands og møde eksperter fra netop de områder hvor I ønsker at ekspandere

I kan vælge at deltage som observatør, og udnytte muligheden for at lytte og lære af hvad andre brands har gjort for at skabe deres internationale succes, eller benytte muligheden for selv at præsentere jeres brand overfor vores internationale kollegaer i Franchise Pool International, som nu er repræsenteret på 45 markeder med lokale specialister der kan hjælpe jer med jeres ekspansion, samt de mange internationale franchisebrands der deltager. En unik mulighed som flere af vores kunder virkelig har værdsat ved tidligere arrangementer.

Hvis du er interesseret kan du få tilsendt invitationen samt en flyer der fortæller mere om detaljerne, samt et tilmeldingsskema.
Du er selvfølgelig velkomne til at ringe mig på min mobil 20219900 for yderligere info eller sende mig en mail på ts@franchisehub.dk.

Glæder mig til at høre fra dig og til at mødes i Lissabon. Det bliver super givtigt og inspirerende.

To top