A-kassemedlemmer får hjælp til at blive franchisetagere

dana_franchise

Dana, som er a-kassen for de selvstændige, vil gerne se flere medlemmer springe ud som indehavere af en franchise.  Derfor bakker a-kassen op om nyt franchise-roadshow.
 

Flere a-kassemedlemmer bør blive franchisetagere i en kæde som for eksempel Louis Nielsen eller 7-Eleven. Sådan lyder udmeldingen fra Keith Fobian, der er direktør i Dana – de selvstændiges a-kasse.
 
– Vi vil meget gerne gøre noget for, at folk får lyst til at drive virksomhed. Både for samfundets skyld, men også for deres egen. Det er en fed livsstil, når først man er kommet i gang, lyder det fra direktøren, som mener, at franchising er den letteste måde at komme i gang for folk med iværksætterdrømme.
 
– I stedet for at starte op fra bunden med logistik, indkøb og lokaler, står du over for et færdigt koncept og kan forestille dig nøjagtigt, hvordan din virksomhed kommer til at se ud. Og så får du en masse hjælp i den sværeste del, nemlig opstartsfasen, siger han.
 
Deltager på roadshow
Det er også grunden til, at Dana bakker massivt op om et nyt initiativ, som skal udbrede kendskabet til franchising i Danmark. Om få uger drager rekrutteringsportalen ChainIndex.dk nemlig landet rundt med et roadshow, hvor potentielle iværksættere kan møde ledere fra ti franchisevirksomheder. Og her vil Dana også være repræsenteret i alle fem byer, hvor roadshowet afholdes.  
 
– Vi vil være til stede under alle arrangementerne for at informere om de muligheder, der er for rådgivning og netværk under opstarten af selvstændig virksomhed. Det er jo typisk der, at de fleste spørgsmål opstår, og folk kan være lidt usikre, fortæller direktøren og fortsætter:
 
– Men derudover gør vi selvfølgelig også en masse for at udbrede kendskabet til roadshowet over for vores medlemmer og folk i det hele taget, siger Keith Fobian, som bifalder den nye måde at lave franchiserekruttering på. Og ikke overraskende værdsættes det nye samarbejde også hos ChainIndex.
 
– Vi har længe været af den opfattelse, at der for mange ledige er gode muligheder for at vende deres situation til noget positivt. Derfor er det glædeligt, at Dana vil medvirke til at informere sine medlemmer om muligheden for at blive franchisetager. Mange mennesker  går jo rundt med lysten til at blive selvstændig uden rigtig at få gjort noget ved det, og med franchise bliver mulighederne for succes jo mangedobblet i forhold til den risiko, det er at starte noget selv, udtaler Toke Allentoft, som er medindehaver af ChainIndex.dk.

To top