Miljøvenlige Whoppere

BurgerKing(4)

Hos Burger King arbejder vi løbende med at forbedre miljøet i vores restauranter og for vores omgivelser. Med flere end 11.000 restauranter i verden har dette ikke blot gennemslagskraft i nærmiljøet, men også stor betydning for vores enkelte restauranter og alle vores ansatte. Vi er derfor meget fokuserede på, at vi tager fat i de rigtige mærkesager samt ekstra opmærksomme på, hvem vi samarbejder med og hvorfor. Meget er blevet gjort, og meget skal gøres – her er et par eksempler på, hvad vi indtil nu har gennemført i Danmark:

 

Genbrug – 90% af alt vores affald genbruges. Hvordan det genbruges, kommer an på de forskellige kommuners genbrugsordninger. Men f.eks. genbruges indpakningsmaterialer af papir- og plastproducenter, flasker returneres, alle madrester forbrændes, og friturefedtet indsamles og destrueres.

 

Energi – Hos Burger King bruger vi så mange miljøvenlige energikilder som muligt for at sænke energiforbruget i restauranterne. Et eksempel er 3n ny type grill, der løbende installeres, og som bruger 25 % mindre strøm end forgængeren. Ligeledes har vi i mange år arbejdet med faste rutiner for tænd/slukning af køkkenmaskiner for at nedsætte energiforbruget. På et antal af de nyere restauranter findes der lyscensorer på toiletterne, og vi udskifter løbende vores neonskilte med LED-teknik.

 

Transport – Vi har et effektivt logistik system med en leverandør, som leverer hovedparten af restauranternes varer. Varerne pakkes optimalt for at minimere antallet af transporter. Målsætningen er at blive ISO 14001-certificerede inden februar 2010. I vores Drive Thru arbejder vi med at give gæsterne en så hurtig service som muligt for at mindske tiden, hvor bilerne skal stå i tomgang.

 

Råvare – Ingen af vores råvarer indeholder GMO, og der findes ikke transfedtsyrer i vores olie.

 

Leverandør – Burger King stiller både etiske og høje kvalitetskrav til vores leverandører, som alle kontrolleres af tredjepartskontrollanter.

 

Hovedkontor – Burger Kings hovedkontor bruger udelukkende miljøcertificeret papir og toner, og vores danske reklamebureau er ISO 14001-certificeret.

To top