Nu er det nok! Vi skal have et nyt fokus!

skaermbillede_2020-06-16_kl

Vi kan være uenige om hvor hurtigt samfundet skal genåbnes og bringes mest muligt “back to normal”, men sandheden er uomtvistelig at det går den rigtige vej. Vi nyder at se livet pulsere igen – masser af mennesker er igen på byens strøg og centre – kunder der igen glædes af at bruge penge i butikker, på caféer og restauranter. Hvor er det skønt.

Men selvfølgelig kommer vi ikke “back to normal”, for det bliver en ny “normal”. Som forbrugere har vi lært noget af “Corona-krigen” – konkret hvad, er for tidligt at sige. Men da forbrugerne generelt har masser af penge i banken forventes forbruget hurtigt at komme op igen, hvilket omsætningen i detailhandelen de sidste uger har bevist. Vi er på rette vej!

For rigtigt mange har de sidste måneder været en tankevækker. Vi har erfaret at vi kan arbejde på nye måder – vi har nydt at være mere sammen med vore nære – som vi har haft mulighed for at være sammen med. For mange har det også været tid til at vurdere om det man laver er det rette, eller om man skal benytte situationen til at finde nye udfordringer og realisere nogle af ens drømme…..måske skal du blive selvstændig – have din egen café eller restaurant, opbygge din egen lille kæde eller på anden måde være selvstændig? Er du også en af dem?

To top