Ny kæde på vej til Danmark

bagelstein_schweiz

Den franske succes-kæde Bagelstein, har indgået aftale med den kommende master franchisetager for Danmark og Sverige.
Bagelstein er en fransk bagel kæde delejet af de 2 stiftere samt af Migros fra Schweiz.

Bagelstein har meget stor fokus på kvalitet – alle bagerprodukter er håndlavet i egen produktion – pakket ind i et spændende koncept med kant. Produkterne henvender sig til den moderne forbruger der vil have noget lækkert og sundt at spise – baseret på rigtig gode råvarer.

Kæden har eksisteret i mere end 10 år, og er påbegyndt ekspansion til udlandet. Bagelstein har nu mere end 110 butikker placeret i Frankrig, Swiez, Østrig, Belgien, Luxembourg og snart nu også i Danmark. Bagelstein blev både i 2019 og 2020 udnævnt som Brand nr. 1 indenfor sandwich kategorien af det franske magasin Capital.

De første kommer i København
Bagelstein har benyttet sig af hjælp fra FranchiseHub, som arbejder med udvikling og rekruttering indenfor franchise, med at finde den nye master franchisetager. Valget faldt på Anders Svingfors Olesen, som har købt rettighederne for Danmark og Sverige. Ambitionen er at åbne flere enheder på det danske marked og om alt går vel også på det svenske marked.
 
I første omgang planlægger Anders S. Olesen at åbne egne enheder i Københavnsområdet og derefter finde selvstændige engagerede franchisetagere til det meste af Danmark.
 
Bagelstein Danmark søger nu bl.a butikschef til deres første butik i København, men med tiden også flere medarbejdere til organisationen.
 
Søg gerne jobbet på jobindex: https://www.jobindex.dk/vis-job/h1097958

To top