Nybolig app til boligsøgning

appbanner

Find ledige boliger til salg på mobilen med Nyboligs App til alle typer smartphones. Tag mobilen med på boligjagt og få detaljerede oplysninger om boliger til salg i det kvarter, du gerne vil bo i.
 
Find boligen på din Smartphone
 
Nybolig har, som den første landsdækkende ejendomsmæglerkæde, udviklet en app, der gør det muligt at hente alle vigtige detaljer om ledige boliger direkte ned på din Smartphone ligegyldigt hvor du befinder dig.
 
Nu kan du køre eller gå rundt i det område eller den bydel, hvor du gerne vil bo, og finde ledige boliger til salg. Med Nyboligs gratis app til både Android og Apple kan du i bogstaveligste forstand få en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder til at hjælpe dig med at finde boliger til salg ligegyldigt hvor og hvornår, du har brug for det.
 
Appen viser dig et kort over, hvilke boliger og boligtyper, der er til salg, inden for en valgfri radius på 1 til 50 kilometer fra der, hvor du befinder dig. Den giver dig også oplysninger om ejendomsmægleren og informationer som f.eks. kontantpris, brutto- og nettoydelse, antal kvadratmeter, antal rum, opførelsesår, hvor længe boligen har været til salg og oplysninger om, hvad boligerne i området tidligere har været solgt til.
 
Skræddersyet søgning efter ledige boliger
 
Appen henter selv nye data, så du automatisk får alle ledige boliger ind på telefonen, når du bevæger dig ind i et nyt område. Du kan gemme de steder, du har været, som favoritter, og du kan også lave dine egne faste søgninger inden for forskellige prisniveauer og boligtyper som f.eks. villaer, ejerlejligheder, andelsboliger eller sommerhuse.
 
Hvis man eksempelvis leder efter en villa i et foretrukket område eller en ejerlejlighed i en bestemt gade, der højest må koste f. eks. 1,5 mio. kr., kan man lægge det ind som en fast søgning. Nye boliger, der sættes til salg, og som opfylder de valgte søgekriterier, vil på den måde dukke op på kortet, næste gang man kører forbi. Appen har også en beregner, som du kan bruge til at finde ud af, hvad det koster at låne f.eks. 1,5 mio kr., og hvad de månedlige ydelser er på flere forskellige realkreditlån.
 
Find boligen med Nyboligs app
 
Du kan gemme bestemte områder som favoritter, men det er også muligt at lave dine egne, faste søgninger indenfor forskellige prisniveauer og boligtyper. Du kan også gemme enkelte boliger som favoritter eller dele dem med andre på mail, Facebook eller Twitter. Du kan selvfølgelig også beregne, hvad det koster at låne til boligen.

To top