Revolutionerende kosmetik og hudplejekoncept

skaermbillede_2019-10-29_kl

Veldokumenteret og innovativt franchisekoncept indenfor kosmetik og hudpleje kommer nu til Skandinavien. Der er allerede åbnet en klinik i Oslo med meget stor succes. Vi søger nu 3 franchisetagere til Københavnsområdet og 1 til Århus.
 
Individuel Geneve Scandinavia er en del af en hurtig voksende succes indenfor kosmetik- og hudplejeindustrien, hvor formålet er at udvikle den individuelle skønhed. Konceptet er udviklet og grundlagt i Schweitz hvor den første butik åbnede i 2013. Deres baggrund er som leverandør af teknologi/produkter til professionelle klinikker over hele verden, og derigennem 30 års erfaring med detailhandelen.
 
Der er på kort tid etableret 36 butikker i Schweitz, hvoraf 14 er egne butikker. Nu skal der gang i væksten i Europa hvorfor man har valgt at anvende franchising som vejen til vækst, og i første omgang med fokus på Skandinavien. Den første franchisetager har allerede etableret en butik i Oslo City – indkøbscenter i Oslo – med en meget stor succes, hvilket betyder stor kundetilfredshed og omsætning
 
Individuel Genéve er en markant størrelse, og vil blive en væsentlig spiller i branchen. De vil etableres i de største og vigtigste indkøbscentre i Danmark og forventer inden 5 år at have 50 forretninger fordelt på det Nordiske marked.
 
Individuel Genéve tilbyder et færdigt udviklet koncept, hvor de investerer og stiller koncept, teknologi, maskiner og udstyr samt varelager til din disposition. Du skal bidrage med:
 
din kompetence og erfaring, typisk kosmetolog eller tilsvarende
din arbejdskapacitet
din lyst og ”drive” til at udvikle noget nyt og spændende,
samt startkapital til at dække rettigheder og leje af lokaler. 
Det er et meget godt indtjeningspotentiale i konceptet, hvilket er dokumenteret af de etablerede forretninger. Butikken er på ca. 80-100 kvm.
 
De benytter sig af verdens mest avancered teknologi indenfor hud og hudpleje, som baseres udelukkende på professionel behandling i kombination med videnskabelig dokumenterede produkter.
 
Individuel Genéve sælger ikke behandlinger eller produkter, men resultater. De giver deres kunder en individuel behandling, med garanterede resultater uden brug af operationer, nåle eller knive!
 
En unik patenteret teknologi der korrigerer for hudens ”uperfekthed” eller ”slitage”, resulterer i en yngre, bedre og sundere hud. En avanceret ansigtsbehandling der er smertefri, tager kun 15 minutter og giver omgående effekt.
 
Det er da fantastisk!
 
I samarbejde med Individel Genéve søger vi en kosmetolog eller en med en faglig baggrund og uddannelse indenfor hudpleje, med god erfaring. Du har interesse for dit fagområde, trives med kunder og ser muligheden i at være en del af et særdeles spændende koncept. Du er åben og udadvendt, har ”drive” og ønsker at opbygge en ny og spændende virksomhed.
 
Vi ser gerne at I er to om at investere i eller i hvert fald i driften af en forretning, da der kan være en fordel at have både en person der trives bedst med at behandle kunderne og en der har mere fokus på salg, kommunikation og det mere udadvendte.
 
Individuel Geneve tager alle investeringer i maskiner og udstyr samt varelager. For at dække denne investering betaler du 35% af din netto omsætning i fee. Du er dermed sikret en realiseret DG på 65% hvilket er ret stærkt! Du står for indretning og leje af lokaler i h.h.t. til konceptbeskrivelsen.

To top