Stor anerkendelse til Expense Reduction Analysts (ERA)

world-class_seal_2016_foto

I slutningen af 2015 lavede Franchise Research Institute en analyse af Expense Reduction Analysts. Resultatet blev at Expense Reduction Analysts blev bedømt som ”World Class Franchise”. En bedømmelse, som kun tildeles 1 % af alle franchisekoncepter.
Franchise Research Institute kigger blandt andet på franchisetageres tilfredshed med franchisegiver, den økonomiske udvikling og selve strukturen i konceptet, inklusiv hvilken træning og hjælp franchisegiver tilbyder.
Hans-Henrik Hansen, landechef for og franchisetager i Expense Reduction Analysts i Danmark, udtaler ”Vi er selvfølgelig rigtig glade for at få denne anerkendelse fra en uafhængig organisation, som har indgående kendskab til franchise. Det er dejligt at få bekræftet vores arbejde og fokusområder.”.
Anerkendelsen som ”World Class Franchise” kommer i forlængelse af at Expense Reduction Analysts i 2015 også blev udnævnt som ”Top Consultant” i Tyskland.
Expense Reduction Analysts har siden deres indtog i Danmark i 2009 oplevet vækst hvert eneste år, både i Danmark og internationalt. Med erfaring siden 1992, har forretningen også vist at den kan vokse, både i kriseår og i vækst år.

To top