Styrket internationalisering og ny svensk master

YachtBroker er en kæde af professionelle bådmæglere som hjælper – hvad enten du skal købe eller sælge din båd. YachtBroker startede for 20 år siden i Svendborg og er nu repræsenteret i 7 lande med 22 lokationer – primært i Danmark.

I forbindelse med forberedelse til generationsskifte samt styrkelse af ejerkredsen, er der udarbejdet en ny strategi der skal professionalisere virksomheden og styrke deres nationale og internationale struktur. Ambitionen er at blive den stærkeste franchisekæde af bådmæglere i Europa. FranchiseHub har bidraget i denne proces med i første omgang de strategiske vurderinger omkring internationaliseringsprocessen samt de konkrete forberedelser og opstart af rekruttering.

Igennem vores internationale netværk – Franchise Pool International (FPI), har vi gennemført rekrutteringen af, i første omgang, en master franchisetager for Sverige. I samarbejde med vores svenske kollegaer – Franchise Group har vi nu fundet den rette kandidat og aftalen er nu indgået og master er godt i gang i samarbejde med os/FPI at finde de første 3-5 franchisetagere så YachtBroker i sin nye struktur kommer godt fra start på det svenske marked.

I næste omgang forventer vi at hjælpe YachtBroker både i Be-Ne-Lux landene, Tyskland og Finland. Du kan læse mere på YachtBrokers hjemmeside: 

 

 

To top