Sushimania rydder op

Danmarks største sushikæde har valgt at afbryde samarbejdet med sin største franchisetager.

Sushimania oplyser, at virksomheden har ophævet aftalen med sin største franchisetager, der stod for 10 Sushimania-butikker.

Bruddet skyldes, at Sushimania ønsker at omstrukturere og sikre sig, at dens brand bliver forvaltet efter virksomhedens værdier. Det fortæller ejer og direktør, Nathalie Ina Kühl, i en pressemeddelelse.

– Vi vil gerne sikre, at vores efterhånden nationalt kendte brand bliver forvaltet efter vores værdier, og det betyder, at vi har gentænkt strukturen for at forbedre konceptet yderligere.

Sushimania er Danmarks første pick’n’mix-koncept til sushi og blev stiftet i Aalborg i 2009 – dengang udviklet af Peter Aimerons-Jacobsen. Sushimania har sidenhen udviklet sig til et franchisekoncept med op til 28 butikker.

Det er Karam Ali Ayad, der har drevet 10 midtjyske Sushimania-butikker gennem selskabet Sushiart ApS. Karam Ali Ayad slår fast, at de 10 butikker i Midtjylland, der tidligere var en del af Sushimania-konceptet, ikke lukker. De fortsætter som Sushiart-butikker.

– Der er tale om en situation, hvor to parter går hver til sit. Det er hverken første eller sidste gang den slags sker. Både vores ansatte og kunder kan være helt rolige. Vi har blot fået et nyt navn og fortsætter vores forretning ufortrødent, siger Karam Ali Ayad.

Direktøren for Sushimania, Nathalie Ina Kühl, ser ikke ophøret af de 10 franchise-butikker som et tilbageslag. Sushimania har en ekspansionsplan klar, der skal sikre en styrkelse af kæden, herunder genåbning af nye butikker inden for de kommende 24 måneder.

To top