Vi har skiftet navn.

skaermbillede_2019-08-26_kl

CHAININDEX har i mange år været portalen for de der gerne vil være selvstændige og en del af noget større – og stedet hvor mange af franchisekoncepterne præsenteres.
 
Men navnet ChainIndex fortæller ikke rigtig hvad vi arbejder med eller ønsker at arbejde med i fremtiden. Vi har derfor skiftet navn til FranchiseHub – ”Franchise” fordi det er det vi arbejder med og ”Hub” – fra engelsk hub – ‘hjulnav eller midtpunkt’, fordi vi er et midtpunkt eller et mødested for alle som interesserer sig for franchising.
 
FranchiseHub – Mødestedet for de der interesserer sig for franchise!
 
Vi har fokus på udvikling
Som vi altid har gjort, skal vi fortsat være portalen hvor de spændende koncepter præsenteres og hvor vi sørger for at de der vil være selvstændige finder de spændende koncepter. Med vores erfaring og kompetence indenfor franchise arbejder vi selvfølgelig også med at hjælpe virksomhederne med at udvikle deres franchisekoncept og med internationalisering.
 
Konkret arbejder vi i FranchiseHub indenfor 3 områder:
 
Rådgivning og udvikling af nye og eksisterende franchisekoncepter i Danmark
Internationalisering – Vækst igennem eksport – hvor vi hjælper danske brands med internationalisering og hjælper med at skaffe kvalificerede masterfranchisetagere og franchisetagere udenfor Danmark. Til dette udnytter vi vores aktive medlemskab i Franchise Pool International
Rekruttering på det danske marked – det at finde det gode match hvad enten det er en master-franchise eller franchisetager. 

Masser af muligheder
Med ambitionen om fortsat at være mødestedet for de der interesserer sig for franchise, så arbejder vi selvfølgelig stenhårdt på at skaffe flere nye spændende koncepter. Og vi kan love der er meget spændende på vej. Så følg os på de sociale medier og del meget gerne vore opslag så alle der har interessen også får muligheden

To top