Workshop udelukkende for ejere og ledere i hotel- og restaurantbranchen i København

skaermbillede_2021-09-27_kl

Formålet med “Back to Better” dagen er at give alle indenfor hotel og restaurationsbranchen en enestående mulighed for at løfte deres virksomhed tilbage til niveauet før corona og blive bedre rustet til fremtidig succes.

På Back to Better møder du nogle af branchens skarpeste hjerner til dette heldagsværksted, hvor den røde tråd hele dagen bliver tid til refleksion og tid til at arbejde med dine egne udfordringer – deraf navnet ‘workshop’.

Relevant – konkret – praktisk – brugbar

Dagens fokus vil være på at dele reel viden, som du kan anvende i din egen virksomhed med det samme; vi ved, at du ikke har brug for ‘inspirerende inspiration’, og det betyder også, at du kan stille spørgsmål undervejs – både til talere og til dagens panel. Og til sidemand, så du kan skabe nye relationer, som du evt. kan kontakte for relevant og nyttig sparring, næste gang du støder på en udfordring. Eller få en god idé!

I en af ​​break -out -sessionerne har Tom Skovbon fra FranchiseHub fokus på “Franchise – Et effektivt værktøj til vækst og udvikling”

To top