Om Abonnementerne

Chainindex udsender din tophistorie i samarbejde med PressWire

Profilside kædekoncept/ masterfranchise

Søger du efter selvstændige til at drive din kædes koncept skal du oprette en profilside under kæder på ChainIndex. Fra din profilside kan du oprette og udgive nyheder samt udgive informationer om aktuelle begivenheder. Nyheder vises på portalens startside og distribueres hver uge til nyhedsbrevsabonnenterne. Du kan udgive op til 4 nyheder og 4 begivenheder per abonnementsperiode. På profilsiden kan du oploade billeder og linke direkte til en Youtube video.

Bliv ugens tophistorie! 
På ChainIndex har du muligheden for at købe og reservere ugens tophistore for at markedsføre netop dit koncept. I samarbejde med journalister fra Presswire skriver vi sammen din pressemeddelelse. Din pressemeddelelse udsendes gennem PressWire til danske medier og vises på ChainIndex startside i 4 x 7 dage. Derudover distribueres din tophistorie direkte til nyhedsbrevsabonnenterne på ChainIndex.
Chainindex udsender din tophistorie i samarbejde med PressWire
Bannerannonce 
Øg din kædes synlighed med en banner annonce på ChainIndex. Annoncen linker direkte til valgt destinationsadresse. Du vælger selv startdato og vi lader annoncen kører til den er vist 50.000 gange. 

Annonce salg af kædeenhed

Ønsker du at sælge en kædeenhed skal du oprette en profilannonce under salg af kædeenhed. Du kan med fordel gøre din profilside og budskaber mere levende og sælgende ved at oploade eller linke direkte til en Youtube video på din profilside. 

Rubrik rådgiver

Er du rådgiver kan du skabe din egen rubrik på ChainIndex med relevante kontaktoplysninger og præsentation af dit firma.

Bannerannonce 
Øg dit varemærkes synlighed med en banner annonce på ChainIndex. Annoncen linker direkte til valgt destinationsadresse. Du vælger selv startdato og vi lader annoncen kører til den er vist 50.000 gange. Med forbehold for ledig plads.

To top