​5 vigtige punkter for dig der vil blive franchisetager

skaermbillede_2020-09-30_kl

FranchiseHub er specialister i rekruttering af franchisetagere, og master franchisetagere, samt udvikling af franchisekoncepter.
 
At blive selvstændig og at få succes som franchisetager kræver hårdt arbejde. Her er de måske 5 vigtigste punkter du selv skal have på plads hvis du skal have succes med at blive selvstendig.
 
1. Motivation
Vi leder altid efter dig, der virkelig er motiveret til et koncept og ikke mindst motiveret til at være selvstendig og til at gøre en indsats. Vi skal hjælpe dig med den grundlæggende information så du kan beslutte om du er interesseret i en videre dialog for at blive franchisetager.
I denne fase er det vigtigt at du også stiller kritiske spørgsmål, men den grundlæggende motivation skal være der.
 
2. Kvalifikation
Samtidig med at vi giver dig information om et koncept, prøver vi at blive lidt bedre bekendt med dig og din baggrund. Er du kvalificeret, så grundlaget for succes ligger der? Har du andre kvalifikationer, der er en styrke? Nogle gange er din branchekendskab afgørende, andre gange er ledelseserfaring eller personligheden vigtigere.
 
3. Engagement
Som franchisetager, er engagement afgørende og noget alle skal kunne mærke. Overfor dine medarbejdere og kollegaer skal du vise synlighed og engagement i konceptet og ikke mindst i din lokale markedsføring hvor du skal være aktiv, engageret og entusiastisk, så dine medarbejdere også kan hjælpe dig med at opnå succes. Du skal være butikken – lokalt.
 
4. Nærvær
De første 2-3 år som selvstændig er altid krævende. Det er helt afgørende at være meget til stede selv. Du skal til enhver tid “tage pulsen” på din virksomhed, vurdere om der skal forbedringer til, lytte til kunderne og vurdere kundernes reaktioner, både ros og ris. Og du skal træne og udvikle dine medarbejdere – din vigtigste ressource. Du skal opbygge et hold, der er solidt, men også producerer og er loyalt over for både dig, kæden, operationer og rutiner.
 
5. Evne og vilje til at finansiere
I alle franchisemodeller er det et kapitalkrav. Investeringens størrelse varierer fra et par hundrede tusind til flere millioner. Du skal typisk have et beløb som kontant eller frie midler og noget kan selvfølgelig belånes eller leases, men der skal typisk stilles sikkerhed. Det er vigtigt at der er kapital og luft til opstart og den første tid med virksomheden
 
Mange mennesker er tilbageholdende med at stille sikkerhed i hjemmet for at finansiere en forretningsmulighed, men nogle gange er det absolut nødvendigt at få finansieringen på plads. På lang sigt ønsker de fleste mennesker at opbygge tilstrækkelig kapital i virksomheden, så de ikke længere har brug for sikkerhed i deres eget hjem. Men hvis du ikke har viljen til at finansiere, når du nok ikke dit mål.
 
5 rigtige?
Hvis du ikke svarer “ja” til de 5 punkter ovenfor, er det en stor risiko for at det ikke vil være nemt for dig at blive selvstændig. Men der er en stor forskel fra koncept til koncept i, hvad der kræves af f.eks. kapital og tilstedeværelse, så det kan være umagen værd at undersøge, hvad der kræves.
 
Når vi rekrutterer en franchisetager, ser vi efter dig, der er kvalificeret og motiveret – som har evnen og viljen til at finansiere – med en personlighed der viser engagement og nærvær.

Glæder os til at høre fra dig!!!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To top