Drømmer du om at blive selvstændig | Franchisehub

Drømmer du om at blive selvstændig

Drømmer du om at blive selvstændig

At starte egen virksomhed er en drøm for mange. Ved at drive din egen virksomhed får du muligheden for at blive din egen manager og beslutte over din egen tid - du kan være selvstendig. At ønske at starte egen virksomhed rejser mange spørgsmål for de fleste af os.
 
Hvad skal jeg tænke på?
Hvis du aldrig har haft din egen virksomhed, er det godt at tale med andre, der har erfaring. At drive din egen virksomhed giver dig friheden og muligheden for at skabe noget unikt. Det stiller også høje krav til engagement og udholdenhed. Det er vigtigt, at du har din familie med dig i din beslutning, fordi du sandsynligvis i første omgang bliver nødt til at arbejde mere og hårdere end som medarbejder.
 
For at du skal kunne forberede dig har vi lavet en lille præsentation som kommer rundt om mange af de udfordringer du med fordel bør tænke igennem og måske også bør diskutere med dine nærmeste inden du går i gang.
 
Håber det giver inspiration og lyst til at blive selvstendig. Husk at sandsynligheden for succes er markant større ved at benytte et allerede eksisterende koncept/franchisekoncept end hvis du udvikler og starter dit eget koncept. Har du spørgsmål så send det til info@franchisehub.dk

Jeg vil gerne være selvstendig
 

Kommentarer

Fakta

80% overlever i kædekoncepter
33% overlever udenfor kædekoncepter
– der er er endnu flere fordele ved franchise...Læs mere

Bloggere

Tom Skovbon
Har en meget bred erfaring fra dansk og international forretning og har blandt andet udviklet og drevet franchise kæder i Norge og Danmark, arbejdet inden for international udvikling af indkøbscentre og været direktør for et stort antal kæder i Danmark. Siden 2006 har FranchiseHub - tidligere ChainIndex - været partner i Franchise Pool International (FPI), et netværk der hjælper franchisegivere der ønsker at være internationale med at ekspandere.
Lasse Skaarup Christensen
Partner og bestyrelsesmedlem i Gorrissen Federspiel. Ass. professor på Århus Universitet i Markedsret og uddannet i New York og Hong Kong 20 års erfaring med rådgivning af ledende danske og udenlandske kæder i Danmark og udlandet, og leder af Gorrissen Federspiels afdeling for Immaterielle rettigheder. Forfatter af bøger og artikler samt indlægsholder om rettigheds- og franchiseforhold.