Har du svært ved at finde franchisetagere?

skaermbillede_2022-06-02_kl

Problemet kan meget vel være mangel på information på din egen hjemmeside!
 
I takt med de seneste års hastige internetudvikling og brug af smartphones har også franchise-interessenternes adfærd ændret sig markant. Ligesom i de fleste valgsituationer i livet, har vi alle vænnet os til, at vi hurtigt kan søge efter svar på vores spørgsmål, sammenligne priser osv. ved at google i computeren eller mobilen.
 
FranchiseHubs erfaringer viser, at seriøse franchise-interessenter i dag bruger meget tid på at google information om virksomheden og franchisetagerne, før de afslører deres interesse for franchisegiveren. Finder de ikke den information, de leder efter, mister de ofte hurtigt interessen og går i stedet over til franchisekoncepter, der er mere gennemsigtige i deres informationsudbud.
 
Lad derfor være med den gamle idé “at dem, der vil vide mere, tager kontakt”. Tal ikke bare om, hvem du leder efter, men fortæl på hjemmesiden, hvordan og hvorfor konceptet fungerer, hvordan en franchisetagers liv ser ud, hvad dine franchisetagere siger, information om dine gebyrer, investeringsniveauer, krav til egenkapital mv.
 
Den rigtige information på hjemmesiden, eller at konceptet bliver godt eksponeret vil føre til, at flere kvalificerede kandidater tager kontakt, folk du ikke engang kender i dag.
 
Hvis du vil have flere tips til, hvordan du fremskynder din franchise-rekruttering, eller ønsker at vi hjælper med at synliggøre dit koncept, så kontakt Tom Skovbon på 20219900 eller ts@franchisehub.dk

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To top