Hvad synes du om vores nye hjemmeside?

Vi har længe ønsket os en ny og mobiloptimeret hjemmeside – og nu er den endelig klar.

Vores ambition er at være mødestedet for franchise interesserede, hvilket betyder at vi skal tilbyde et spændende indhold og muligheder både for franchisetager – de der gerne vil være selvstændige i et etableret og velfungerende koncept, og for franchisegiver – som har et spændende koncept de gerne vil tilbyde til franchisetagerne.

Derfor har vi på det nye site fokus på hvad vi tilbyder virksomhederne – både hvad angår udvikling af franchisekoncepter, internationalisering og selvfølgelig rekruttering af franchisetagere i Danmark og internationalt. Og selvfølgelig fortsat et meget stærkt fokus på at tilbyde et bredt spekter af franchisemuligheder for de der vil være selvstændige.

Der er fortsat masser af faglige artikler, gode råd, branche nyt, vores nyhedsbrev, henvisning til rådgivere og samarbejdspartnere samt mulighed for at etablere kontakt hvis det er noget konkret du har behov for at vide mere om.

Vi er meget spændt på at høre jeres reaktioner og kommentarer, så vi hele tiden kan arbejde på at optimere både vores nye hjemmeside og vores service overfor jer.  Så skriv endelig en kommentar.

 

2 Comments on “Hvad synes du om vores nye hjemmeside?”

 • Emilia S.

  says:

  Super fin side. Den er nem og overskuelig – langt bedre end den gamle 🙂

  • ts@franchisehub.dk

   says:

   Tak for det. Dejligt at høre.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To top