Langt de fleste har et bæredygtigt ønske til restauranterne

skaermbillede_2022-09-29_kl

Tre ud af fire danskere vil gerne have overskydende mad med hjem, hvis de ikke kan spise op på en restaurant. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Epinion for Arla Pro, som er leverandør af mejeriprodukter til de danske restauranter og storkøkkener.

I undersøgelsen svarer 78 procent, at de altid eller en gang imellem ville tage maden med hjem, hvis de blev tilbudt en boks til den resterende mad, når de er ude at spise

Det viser, at forbrugerne har et stort fokus på at undgå madspild. Også når de spiser ude på restaurant. Derfor har restauranterne mulighed for at yde en god ekstra service ved at tilbyde gæsterne emballage, så de kan tage resterne med hjem i køleskabet.

Undersøgelsen viser desuden, at mange danskere forventer, at restauratører gør en indsats for at være så bæredygtige som muligt. To ud af fem danskere siger, at de er villige til at betale mere for bæredygtige restaurantbesøg, mens tallet er endnu højere for unge.

Derudover svarer 6 ud af 10 danskere i undersøgelsen, at det har betydning for deres valg af restaurant og café, at spisestedet gør noget aktivt for at mindske madspild.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To top