INVITATION til webinar 9. september kl 16

skaermbillede_2021-08-26_kl

Inspiration fra mulighedernes marked….
Efter regn kommer der opklaring og sol – og verden ser igen lysere ud!

2020/21 har været ekstreme på så mange måder og for mange mennesker, måske den mest truende hændelse i deres liv. Uanset, har corona-epidemien skabt grundlag for markante ændringer for vores prioriteringer og den måde vi fremadrettet vil organisere og leve vores liv på.
 
I dette webinar ser vi, i første del, nærmere på pandemiens efterspil og nogle af de trends der kommer til at påvirke os i de nærmeste år. Vi har særligt fokus på de forandringer der er knyttet til vores adfærd som forbrugere og vores arbejdsliv og de mange muligheder der nu opstår.
 
I anden del præsenterer vi et af de mange koncepter, hvor vi arbejder med at rekruttere engagerede personer til, og som gerne vil være selvstændige – Mail Boxes Etc.
De har erfaret ændringer og nye prioriteringer, både hos deres franchisetagere og deres kunder, og har mærket en stigende efterspørgsel efter deres service: fra logistik til e-handel, fra forsendelse og emballage til tryk- og marketingløsninger, samt virksomhedstjenester.
 
Dermed kan du høre mere om hvordan du kan blive en del af en succesrig virksomhed i en dynamisk og stærk sektor i et internationalt etableret netværk – Mail Boxes Etc.

 
Tilmeld dig her

To top