Home » Franchises » Et menneske, som ikke drikker andet end vand, har noget at skjule….
Et menneske, som ikke drikker andet end vand, har noget at skjule….
Carl´s Øl- & Spisehus blev etableret i 2019 med åbningen af vores flagship store i Carlsberg Byen. I 2022 åbnede vi vores første restaurant i Københavns Lufthavn og i 2023 nr 2.
I lufthavnen drives restauranterne af SSP som en franchise – og der gøres de med stor succes.
Vores koncept er enkelt – øl og mad. Smørrebrød til frokost og enkel bistromad til aften. Mad som passer godt til øl og mad hvor øl indgår. Vi er tæt knyttet til Carlsberg og til deres mega brands ( Grimbergen, Kronenburg, Brooklyn, Erdinger mfl). Det betyder at vi har en meget stor marketingmuskel bag os.
Vi har i stigende grad fokus på take away ift maden – smørrebrødet har historisk været med i madpakken – men vores øvrige menuer skal også kunne medbringes.
Vores lokations er gerne steder hvor der både er naturlig trafik men hvor der også er et nærområde som skal opdyrkes – det kan være koncertsteder, beboelser, erhverv
Beskrivelse af koncept
Carl´s Øl og Spisehus udvider og søger nu franchisetagere.
Vi har et gennemprøvet koncept – og hjælper med alt fra design, indretning, markedsføring, menuer, leverandører og manualer til hvordan en forretning skal drives.
Vi ser et stort potentiale i at etablere en række af restauranter i både Danmark og udlandet. Vi har et tæt samarbejde med Carlsberg og en række andre nøgle leverandører.
Som franchisetager kommer du med i et ekspanderende koncept som både er afprøvet og hvor rammerne er afstukket, men hvor du også har en masse indflydelse på hvordan netop din forretning skal drives i netop dit markedsområde.
Der er konkrete åbninger på vej – men vi er også lydhøre for dine ideer til hvor der skal være en Carl´s Øl og Spisehus.
Som franchisetager hos Carl´s Øl og Spisehus forventer vi følgende:
Du køber dig ind i et afprøvet koncept og kan forvente:
-al indretning, design, ombygning leveres af vores arkitekter
-markedsføring leveres og eksekverer vi med udgangspunkt i dine lokale behov
-der er manualer til drift
-menuer og leverandører
-viden og træning i øl
-træning af personale og ledere
Dit fokus skal være driften af restauranten – et veltrimmet og dygtigt personale, glade gæster der kommer igen og en god bundlinje.Du har et indgående kendskab til restaurationsbranchen og har arbejdet som leder i mange år. Du ved hvad der skal til for at motivere dit personale og hvad der skal til for at sælge det ekstra glas øl.
Du trives med at have ”hånden på kogepladen” og at kunne indrette din egen hverdag og så drives du af kunne tjene dine egne penge.
Dit netværk skal du kunne sætte i spil og du er elsker at være til stede i dagligdagen og servicere kunderne og personalet.
Virksomhedsoplysninger:
HDM Branding ApS
Eschrichtsvej 16
2500 Valby
Danmark
CVR: 44243814 http://www.carls.pub
Har du hvad
der skal til?
Når du vil være franchisetager, bliver du selvstændig med din egen virksomhed. Retten til at deltage i franchisekæde, køber du af franchisegiver. Du skal have den kapital, der skal investeres og de evner, der skal til for at få succes. Derfor er det vigtigt, at du har tillid til det koncept, du vælger, og at du vurderer dig selv realistisk. Du skal samarbejde med franchisegiver om at få succes med konceptet, og I skal derfor begge være overbeviste om, at samarbejdet er det rigtige for jer begge. Franchisegiver vil derfor omhyggelig vurdere dine faglige og personlige kvalifikationer og din økonomiske situation lige så grundigt, som du bør vurdere værdien af kædens koncept.
Sådan tager du
det første skridt
Franchise er en god måde at blive selvstændig på. Når du har udvalgt den kæde eller de kæder, som du har lyst til at blive en del af, bør du kontakte franchisegiver og bede om flere oplysninger og franchisetilbuddet og franchisegivers virksomhed. Det gør du bedst ved at udfylde kontaktformularen på konceptets informationsside. At bede om oplysninger forpligter dig ikke, men er nødvendigt og naturligt når du vil vide mere. Det afgørende er at vælge den franchisekæde, der er rigtig for dig. Når valget er godt får du adgang til et gennemprøvet koncept og en kæde med kolleger og samarbejde med franchisegiver, som kan hjælpe og bistå dig i den daglige udvikling.