Om FranchiseHub | Franchisehub

Om FranchiseHub

Om FranchiseHub

​Hvem vi er
FranchiseHub er den eneste danske franchiseportal og det førende firma i formidling af kontakt mellem mennesker der har ønske om at blive selvstædig og kæder, der har behov for at rekruttere kompetente personer, der gerne vil have foden under eget bord, uden at stå helt alene.

Vision
FranchiseHub matcher kandidaters ønsker med kæders behov og gør det muligt for mennesker at vælge en fremtid som selvstændig inden for kæder og franchise.

Mission
FranchiseHub oplyser og rådgiver mennesker, der har en drøm om at være selvstændig, om de unikke muligheder, som franchise og kæder tilbyder. Vi matcher disse menneskers ønsker med kæders behov for nye partnere i Danmark.

Etik
FranchiseHub ønsker at være portal for information af høj, professionel lødighed, og forbeholder sig ret til at afvise indhold, der ikke opfylder almindelig anvendt moral og etik ved udveksling af information i forbindelse med indgåelse af kædesamarbejde.
 
FranchiseHub-arbejder inden for 3 områder:
 
Rådgivning og udvikling af nye og eksisterende franchisekoncepter

Internationalisering - Vækst gennem eksport - hvor vi hjælper skandinaviske mærker med internationalisering og hjælper med at finde kvalificerede masterfranchisetagere og franchisetagere uden for Skandinavien. Til dette bruger vi vores aktive medlemskab i Franchise Pool International som er repræsenteret i 45 lande. https://franchiseinternational.net/

Rekruttering på det danske og norske marked - at finde det rigtige match, uanset om det er en masterfranchise eller single eller multi-unit franchisetagere. Til dette har vi i Danmark vores hjemmeside, www.franchisehub.dk det eneste websted for franchise-rekruttering i Danmark.
 

Få kædekontakt

En søgeprofil hos os er din genvej til danske og udenlandske franchisekæder.

Opret en profil nu på få minuter!

Opret SØGEPROFIL

Månedens mest besøgte annoncer

Du investerer 4 timer pr uge og 200.000 i startkapital – får 100% etableringshjælp og et forvent..
Hos Sunset Boulevard bliver du en del af en ren dansk fast food kæde med stærke, danske værdier,..
Hvis kvalitet, bæredygtighed, is og chokolade er lige dig – og du vil være selvstændig - så b..
Mad der smager! Spændende Take Away/Delivery koncept. Vi søger primært til Horsens, Vejle, Koldin..
Pincho Nation - Et socialt mødested. Et Cirkus. En App-restaurant med funny drinks og små lækre r..