Chicago ROAST House er primært et take away og catering koncept, der tilbyder Eat-in for de kunder der ønsker mad på farten. Chicago ROAST House har et særdeles velfungerende leverings-system hvor deres biler styres direkte fra deres IT og POS-system. Kunderne kan naturligvis også selv afhente maden eller købe på stedet.
Chicago ROAST House er etableret koncept der igennem en opdateret vækststrategi har styrket deres ledelse, fået flere investorer, en opdateret identitet og er klar til ekspansion og videre udvikling. Chicago ROAST House er et meget velfungerende koncept til meget konkurrencedygtige priser, der har bevist sin eksistens berettigelse og vi forventer en stærk ekspansion i første omgang på det danske marked.
Nogle af vores unikke USPér er:
- Unikt fastfoodkoncept med kvalitetskød i steakhousekvalitet
- Særlig produktionsmetode sikrer lang holdbarhed der faktisk øger kvaliteten under transport
- Eget Cloudbaseret ordresystem for effektiv håndtering og opfølgning
- Meget hurtig service – fra bestilling til levering
- Begrænset sortiment, begrænset investering, begrænset risiko
- Lidt eller intet madspild
- Udnytter tidens tendenser med fokus på take away og kvalitet
- Meget tilfredse kunder
- Stærkt potentiale for omsætning og indtjening
Chicago ROAST House skal udvikle sig til at være et stærkt fastfood alternativ i hele Danmark, med mulighed for international ekspansion. Vores ambition er at være landsdækkende med 20 enheder om 5 år, med en omsætning på mindst 80 mio. kr.
Beskrivelse af koncept
Chicago ROAST House – rosa-stegte oksestege, er vores kerneprodukt, men vi tilbyder også helstegt kalkunbryst og spareribs i Steakhousekvalitet. Tilbehørsmulighederne er flødekartofler, bagekartofler med to varianter af smør eller pommes frites, 4 saucer samt hjemmelavede salater eller coleslaw.
Den unikke og særdeles effektive produktionsmetode sikrer på den ene side en utrolig hurtig levering til kunderne, en lang holdbarhed fra produktion til kunden anvender produktet – med samme høje kvalitet samt nærmest med intet madspild.
Vores stærke fokus på et begrænset produktsortiment medfører naturligvis også en masse effektivitetsfordele. Chicago ROAST House er et koncept, hvor alt kredser om kvalitet, oplevelse, og autenticitet. Ved catering til fester kan vores kød kombineres med mange forskellige forretter, salater og desserter.
Fakta
Fakta
Oprindelsesland: Danmark
Forretningsområde: Restauration og fastfood
Findes i følgende lande: Danmark
Etableringsår: 1995
Antal kædeenheder total: 3
Antal kædeenheder i Danmark: 3
Antal kædeenheder i hjemland: 3
Detaljer
Det forventer vi os af dig:
- Du har en drøm om at være selvstændig og at skabe dit eget
- Har engagement, samarbejdsvillighed, personligt drive og viljen til at skabe en stærk virksomhed med store ambitioner
- Har den nødvendige økonomi og økonomiske frihed til at investere og i opstarten leve med en begrænset løn
- Er arbejdsom og fokuseret (har “DRIVE”)
- Accepterer at arbejde indenfor konceptets rammer
- Interagerer med lokalområdet – gerne brancheerfaring, men det er ikke nødvendigt
- Interesse for god mad og kundeservice
- Vil være en del af holdet
- Er forbedrings parat og troværdig
- Har fokus på service og den gode kundeoplevelse
- Trives med at motivere og udvikle dine medarbejdere
Når en kunde møder Chicago ROAST House, hvad enten det er på hjemmesiden, i telefonen, ved levering derhjemme, ved afhentning, bestilling eller får maden serveret, ønsker vi den samme gennemgående kvalitetsoplevelse – som dels fremgår af manualer og håndbøger samt af de strategiske værdier der er grundlag for virksomheden.
Personalet skal til enhver tid være imødekommende, udstråle effektivitet, kvalitet, engagement og professionalisme. Dette sikrer vi igennem veluddannet personale hvor produktkendskab og entusiasme er nogle af nøgleordene der også ofte resulterer i mersalg og glade tilfredse kunder.
Investering og løbende betalinger
Franchise investering:
Køb af rettighed: Aftales nærmere
Lokaleanskaffelse: Efter aftale
Indretning, lager, biler mv.: Efter aftale
Inventar: efter aftale
Andet: Den samlede investering vil varere meget afhængig af beliggenhed om det er med eller uden Eat-in og med eller uden drive in, men forventes samlet at udgøre mellem 250 og 500.000 kr. En stor del af dette beløb kan eventuelt finansieres i form af leasing el.l
Løbende franchise royalty: 6%
Nødvendig egenkapital: 250.000 - 500.000 kr.