Om Kjærstrup – Bornholmske fristelser
Kjærstrup blev startet i 1999 af Birgitte Kjær og Peter Bræstrup i Snogebæk på Bornholm.
Nu er virksomheden vokset til en familie, der også består af passionerede franchise partnere, som dagligt gør, hvad de kan, for at give kunderne den bedste oplevelse. Og samtidig har det sjovt!
Chokolade-GLÆDE
Kjærstrup-familien er drevet af glæde. Glæde over de gode, klassiske produkter der smager, som vi selv husker dem. Derfor gør vi os umage – ikke mindst når vi udvælger vores råvarer. Hovedparten af vores varer er lavet fra bunden og i hånden. Og de dele, vi ikke selv laver, kommer fra samarbejdspartnere, der lægger samme vægt på kvalitet og håndværksmæssig omhu som os.
Chockolade-MULIGHEDER
Glæde er også at se og skabe muligheder. Vi lader os hverken begrænse af sæson eller “plejer”. Får vi en ide, prøver vi den af. Det være sig nye produkttyper, upcycling af kakaofrugt eller lancere et mobilt konfekturekoncept.
Undervejs har Kjærstrup fået ros og anerkendelse i form af bl.a. Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Og vores flødeboller er kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag.