Vil udfordre McDonalds på hurtigmad

Syv restauranter skal blive til 25 udenfor København og Aarhus,

hvis tidligere McDonalds-chefer får succes med at udrulle ”frisk fastfood” via franchise. Første nye restaurant åbner i november. 

Endnu en restaurantkæde har store planer for Danmark udenfor København og Aarhus. Denne gang det mexicanske koncept Zócalo, der med ”frisk fastfood” skal vokse fra syv til 25 restauranter.

Det fortæller Søren Skydt-Nielsen som sammen med forretningspartner Jimmy Seide Petersen er masterfranchiseejer af det mexicanske/californiske madkoncept.

De har begge tidligere arbejdet i McDonalds i henholdsvis 16 og 17 år, men ser et hul i markedet for friskere og sundere fastfood:

”Jeg ville sælge noget sund fastfood, som jeg er stolt af. Det er lykkedes med Zócalo. Det er vores tredje barn, som nu er blevet fem år,” siger Søren Skydt-Nielsen.

Den første restaurant i den danske provins åbner i Kolding inden længe hos en franchisetagertrio, der i forvejen driver en række andre koncepter og har set et potentiale.

”Vores strategi har aldrig været selv at drive restauranter alle mulige steder. Der skal vi have nogle med et lokalt kendskab og en nærhed,” siger Søren Skydt-Nielsen om næste skridt. Han og Jimmy Seide Petersen overtog den første restaurant i Danmark sammen med rettighederne til brandet i 2019.

Sunde fastfoodmåltider er der lidt langt imellem, og samtidig er det vegetariske på vej frem, særligt blandt flexitarer

”Vi kalder det for mexicansk mad med et californisk twist. Vi har taget noget af den californiske madkultur med masser af grøntsager, og vi sylter, marinerer, snitter og hakker fra tidlig morgen hver dag,”

Det er også et af argumenterne i mødet med potentielle franchistagere. Derudover kan de vise en økonomi for restauranterne med overskud for 2023. Aktiviteterne fordeler sig på to selskaber under navnene Fresh Happy Mex og Fresh Happy Mex Vest, der sammenlagt har tjent 1,2 mio. kr. på bundlinjen i seneste regnskabsår.

Vil du vide mere om muligheden for at blive Zócalo ffranchisetager så klik her

Uddrag fra artikkel i FødevareWatch

To top